“Ik ken Pepijn nu al een tijdje en hij is iemand die zich volop inzet voor GroenLinks. Als wethouder ben ik hem ook regelmatig tegengekomen, maar dan in zijn functie als beleidsadviseur bij woningcorporatie Standvast Wonen. Deze woningcorporatie steekt met kop en schouders boven andere corporaties uit als het gaat om duurzaam ondernemen. Er wordt door Standvast Wonen enorm veel geïnvesteerd in energiezuinige woningen. Dat hebben we voor een groot deel te danken aan Pepijn. Hij weet dus anderen te overtuigen en dat spreekt me aan. Ik verwacht van hem in de gemeenteraad dezelfde inzet.”

Jan van der Meer
Wethouder Milieu, Wonen en Groen in Nijmegen

“Jarenlang heb ik Pepijn meegemaakt als campagneleider. Energiek, afspraak is afspraak, weet veel van veel onderwerpen en heel veel van groene onderwerpen. De laatste jaren heb ik hem meegemaakt in zijn functie bij Standvast. Gedegen, prettig in de omgang, maakt snel contact en weet te overtuigen in overlegsituaties. Een GroenLinkser in hart en nieren, die in de raad GroenLinks met verve zal vertegenwoordigen. Ik ben blij met zijn kandidatuur en raad iedereen aan op hem te stemmen!”

Lenie Scholten
Voormalig wethouder zorg & welzijn, jeugd, integratie en emancipatie in Nijmegen

“Wij steunen de kandidatuur van Pepijn Boekhorst van harte. We hebben met hem samengewerkt bij de ontwikkeling van het toekomstplan van Cultuurspinnerij de Vasim. In deze periode hebben we Pepijn leren kennen als iemand die met passie en bevlogenheid zich inzet voor projecten waar hij bij betrokken is. Iemand die bijzonder helder is in z’n afspraken en daden, initiatief neemt en op tijd bijstuurt, en knopen doorhakt, wanneer dat nodig is. Bovenal communiceert hij erg prettig. Dat lijken ons zeer geschikte competenties voor een aspirant-raadslid van GroenLinks Nijmegen!”

Hans Glaudemans en Geert Jan van den Goor
Cultuurspinnerij de Vasim in Nijmegen

“Pepijn Boekhorst wordt als raadslid voor GroenLinks een grote aanwinst voor de stad Nijmegen. Bij Standvast Wonen hebben we hem leren kennen als een heldere denker en spreker, een standvastig debater en een resultaatgerichte onderhandelaar. Zijn linkse ideeën zijn geprononceerd, maar vanwege zijn innemende persoonlijkheid niet opdringerig. Voor hem geldt bij uitstek: gelijk hebben vindt hij leuk; gelijk krijgen vindt hij toch prettiger.”

Adri van Grinsven
Directeur-bestuurder Standvast Wonen in Nijmegen

“Ik heb Pepijn leren kennen als beleidsadviseur van woningcorporatie Standvast Wonen. Hij was toen bezig met een toekomstvisie voor de cultuurspinnerij de Vasim waar de woningcorporatie zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid wilde nemen. In dat proces bleek Pepijn een integer mens die door zijn open manier van communiceren en natuurlijke nieuwsgierigheid in staat is mensen mee te nemen in zijn gedachtewereld. Pepijn heeft verstand van zaken en de capaciteit mensen en ideeën te verbinden, wat mij erg aanspreekt. Omdat deze eigenschappen samengaan met een optimistische toekomstgerichte visie ben ik er van overtuigd dat Pepijn al de capaciteiten heeft om een geweldig raadslid te worden.”

Marco van der Wel
Architect 024architecten + L’O’U’T’ in Nijmegen

“Pepijn deed de aftrap voor ons project Futsal Chabbab in de vijf Nijmeegse wijken. Hij is erg betrokken en heeft zich ingezet voor de toekomst van het project. Samen met andere corporatiemedewerkers heeft hij ervoor gezorgd dat we aan de slag konden om jongeren te laten scoren: op het voetbalveld, op school én in de wijk. Ik heb nog altijd contact met Pepijn en ik denk dat hij als gemeenteraadslid ook zal scoren!”

Saïd Achouitar
Oprichter Futsal Chabbab en Nijmegenaar van het jaar 2008