geldHet is dat je in Nederland niet zonder bankrekening kunt. Na het beluisteren van de commissie de Wit, die onderzoek doet naar de oorzaken van de financiële crisis, krijg ik de neiging om mijn geld in een oude sok te bewaren. Een sector die zich zo heeft laten verleiden tot doorgeschoten marktwerking verdient mijn geld eigenlijk niet. Al die achterlijke bonussen, om zogenaamd in de pas te lopen met het buitenland, en ik heb er als consument en als klant niets van te vinden. Best frustrerend. Maar we hebben allemaal 1 perfect machtsmiddel. Ik heb het onlangs ingezet: ik ben van bank gewisseld! Ja, da’s inderdaad gedoe maar ik had erger verwacht. Ik heb gekozen voor een duurzame bank: de ASN bank. En het goede nieuws is dat ik er zelfs nog meer rente op mijn rekening krijg dan bij een traditionele bank! Lees op de eerlijke bankwijzer hoe jouw bank met zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid omgaat. Het is verdorie jouw geld!