stationingang…maar dan heb je ook wat! De ingang aan de achterzijde van het centraal station van Nijmegen verandert langzaam maar zeker. Iedere dag wordt ie een stukje mooier. De beide trappen in de fietstunnel zijn/worden opnieuw betegeld, zodat deze voor het gevoel onderdeel zijn van het station zelf. Maar tjonge, jonge wat duurt dat lang zeg. Als ik een aannemer had die in zo’n tempo mijn badkamer zou tegelen, had ik snel een andere gevraagd. En hetzelfde geldt voor de fietsenstalling: vorige week zijn alle fietsklemmen geplaatst, het is wachten op de dag dat de hekken van het bouwterrein open gaan en we onze fiets fatsoenlijk kunnen parkeren. Sinds november wordt het fietsparkeerterrein aangelegd. Maar ons wachten wordt beloond. En als we het over wachten hebben: ik durf bijna niet meer te linken naar mijn eerdere bericht over een ruimtelijke studie naar de Westzijde van het station. Ik ben erg benieuwd wanneer we daar iets van gaan zien!