hondenbaanDe website Nijmegen Centraal biedt je een leuke kijk op het Nijmeegse reilen en zeilen. Vaak staan er grappige of juist kritische berichten op, altijd ingestoken vanuit betrokkenheid bij de stad. Door de redactie werd ik gevraagd een gastcolumn te schrijven. Om daarmee de lezers kennis te laten maken met een aantal nieuwe raadsleden. Die handschoen heb ik opgepakt, hoewel het nog lastig was om een geschikt onderwerp te vinden. Ik heb een kleine indruk gegeven van mijn eerste vier maanden als raadslid. Mijn column ‘een fascinerende hondenbaan’ lees je hier.

chten op, altijd ingestoken vanuit betrokkenheid bij de stad. Door de redactie werd ik gevraagd een gastcolumn te schrijven. Om daarmee de stad kennis te laten maken met een aantal nieuwe raadsleden. Die handschoen heb ik natuurlijk opgepakt hoewel het nog lastig was om een geschikt onderwerp te vinden. Ik heb een kleine indruk gegeven van mijn eerste vier maanden als raadslid. Mijn column ‘een fascinerende hondenbaan’ lees je hier.

http://www.nijmegencentraal.nl/?p=2024